Alla inlägg den 19 mars 2012

Av Felicia - 19 mars 2012 14:09

Har döpt om de senaste kapitlena eftersom man kan läsa från det att jag hoppade fram i tiden utan att ha läst de första 42 kapitlena. Vilket som innebär att det nu finns fyra kapitel i den nya delen av novellen, så därför kan alla som inte har läst de tidigare kapitlena och inte orkar göra det heller hoppa in från "Kapitel 1 (Del två av novellen)" och endå förstå vad som händer. Men om det någon gång blir oklart så är det givetvis bara att fråga x)


Borde jag börja skriva på engelska när de pratar engelska eller ska jag fortsätta med svenskan??

En annan viktig sak är att jag tycker att ni är ganska dåliga på att kommentera, visst jag har inte världens högsta uppdatering men jag gör mitt bästa. Dock kommer jag garanterat att tröttna ganska snart om ni inte blir bättre x)


Till alla som börjar läsa från Kapitel 1 (Del två av novellen) VÄLKOMMNA x)

Av Felicia - 19 mars 2012 13:55

Tidigare:

- Få se nu, du är Liam. Började hon och pekade på Harry. Och du är Harry. sa hon och pekade på Liam. Alla blev knäpptysta och Sara började skratta. Jag är faktiskt medveten om att min syster sitter i Harrys knä och Liam sitter bredvid Louis, ville bara se hur ni reagerade när jag gissade fel. Det var faktiskt ganska roligt, ni skulle sett era minner.

- Ha Ha Ha, så rolig man kan vara då. svarade Zayn ironisk men log sedan stort mot Sara.

__________________________________________________________________________________________________


Elaines perspektiv:

När Zayn hade lämnat honom framför mig så kändes det som om jag drömde, jag såg in i de blåa ögonen som så många gånger förut men denna gång var jag inte lika säker. Säker på om han fortfarande var min, säker på om han ens kom ihåg mig, säker på om han fortfarande älskade mig lika mycket som jag älskade honom.


Jag önskade att det inte hade varit två år sen sist, så jag kunde veta svaret på alla mina frågor. Jag saknade hans kramar, hans kyssar och framför allt hans underbara personlighet. Jag tänkte ofta tillbaka på sista gången vi träffades, inte när vi sa hejdå på flygplatsen utan allt det positiva innan det. Vi satte oss ner på golvet bredvid dörren, det var dags att börja prata med varandra.


- Så hur är det att vara en sån super kändis då? frågade jag för att vi skulle ha någonstans att börja.

- Det är galet, det är svårt att beskriva. Men jag får i alla fall göra det jag älskar mest och jag har fått fyra underbara nya vänner. svarade han och nickade mot sofforna där de andra satt.

- De verkar trevliga. svarade jag mycket mer än så kunde jag knappast säga om dem, jag hade ju aldrig träffat dem förut. Vad tycker du om uppmärksamheten då?

- Den är fantastisk, men väldigt överväldigande. Han lät väldigt nervös när han pratade och det kändes väldigt konstigt. Jag önskade att jag visste hur det var mellan oss så jag visste hur jag kunde reagera.

- Vad tycker du om alla tjejer som springer efter er då? frågade jag och försökte låta som om jag inte brydde mig om svaret.

- Vad kan jag säga, jag är kille klart jag älskar det. svarade han och mina ögon fylldes snabbt med tårar.


Nialls perspektiv:

Här sitter jag äntligen bredvid den jag älskar mest i hela världen och vad gör jag. Jo jag säger att jag älskar
uppmärksamheten från andra tjejer, klart att jag inte har något emot den, men det är ju ingen annan än Elaine som jag vill ha. Andra gången jag gör ett liknande misstag, jag är ju verkligen helt lyckad. Hennes ögon var fyllda med
tårar och hon reste sig snabbt upp. Jag reste mig bara ett par sekunder senare, för jag kunde inte låta henne gå nu. Då skulle jag antagligen aldrig se henne igen, hon hade gått ut i koridoren utanför och jag tog tag om hennes handled
och hon stannade.


- Vad är det? frågade hon irriterat och det hördes tydligt att hon var sårad.

- Förlåt för att jag sa så, det var onödigt. Visst uppmärksamheten är underbar, men inte alls lika viktig som. Jag visste inte om jag skulle våga.

- Lika viktigt som va då?? frågade hon upprört.

- Det är inte lika viktigt som dig och mina känslor för dig. sa jag tyst och sänkte blicken till golvet. Nu var ämnet i alla fall startat och jag hoppas verkligen att hon fortfarande gillar mig.

- Gillar du fortfarande mig? frågade hon chockat, jag reste huvudet, mötte hennes blick och nickade.

- Ja det gör jag. Hela Elaine sken upp så fort jag hade svarat.

- Jag trodde att du skulle ha glömt bort mig nu när du är känd och kan få precis vem du vill. sa hon osäkert.

- Den enda jag vill ha är dig. svarade jag. Jag kommer aldrig glömma bort dig. fortsatte jag och tog ett försiktigt steg mot henne.


Elaines perspektiv:

Lättnaden spred sig i kroppen och tårar började sakta rulla ner över mina kinder, Niall fick ett oroligt uttryck i
ansiktet.

- Var inte så orolig, det är glädjetårar. sa jag och lutade mig fram. Kyssen var absolut helt underbart perfekt, jag hade verkligen saknat hans kyssar de var underbara.

- Asså shit vad mycket jag har saknat dig. han la en hand runt mina axlar. Redo att möta mina fyra bästa vänner?? frågade han, jag nickade och vi började sakta gå tillbaka till de andra.  




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KOMMENTERA?? Nu ska jag göra om lite här, bland annat döpa om kapitlena från 43 och framåt eftersom man kan läsa därifrån utan att ha läst det innan.

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Vilket språk ska jag skriva dialogerna på??
 Svenska
 Engelska

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards