Direktlänk till inlägg 26 mars 2012

Kapitel 8 -

Av Felicia - 26 mars 2012 15:03

Tidigare:

- It’s because I’m back together with Anna isn’t it? Frågade han och såg trotsigt på mig. Jag svarade inte, men han kände mig för väl. I knew it, but guess what I am, and you just have to accept it. Hans röst kokade av ilska, jag kände hur hela hans kropp spändes och jag visste att jag borde ha flyttat mig men det var för sent. Det fösta slaget träffade mig över vänster kinden.

______________________________________________________________________________________________________

Elaines perspektiv:

Stina stod kvar ensam vid fönstret och vi andra satt i sofforna. Jag undrade verkligen vad det var med den där Anna, Louis hade sett väldigt arg ut när han sprang ut för snart tio minuter sen. Niall hade blivit så där överbeskyddande mot mig igen och släppte inte mig med blicken ens för en sekund, det kändes ganska överdrivet men jag visste ju inte vad Anna hade gjort så jag kunde ju inte säga något.


De andra hade börjat diskutera Anna men jag och Sara kände att vi inte hade någon koll på det så vi började snacka svenska istället.

- Sara, vad tycker du om killarna? frågade jag henne.

- Jo de är ju trevligare än jag trodde. Speciellt Zayn, det är verkligen jättelätt att prata med honom. svarade hon och log.

- Han verkar trevlig. Jag satt med ryggen lutad  mot Nialls sida och han hade sin arm runt min axel och ner i mitt knä. Jag tog hans hand och lekte med hans fingrar och han gav mig en puss i håret, och ett stort leende.


Plötsligt så skrek Stina till där hon stod vid fönstret.


- Nej vad fan gör du? svor hon efter skriket.

- Stina vad händer? frågade Sara.

- Harry och Louis slåss. svarade hon utan att släppa händelserna där ute med blicken.

- Girls what is it? frågade Liam oroat.

- Harry and Louis are fighting outside. svarade jag tyst. Jag satt inte längre i soffan och det gjorde inte Sara heller, vi var på väg ut genom rumsdörren. Ett par sekunder senare så sprang vi alla sex ner för trapporna. Typiskt att hissarna skulle vara sönder just idag.


Så fort vi kom ut sprang Liam fram och drog bort Harry från Louis, men det vi inte visste var att Anna också var med i slagsmålet. Medan vi drog bort Harry så fick hon in ett riktigt bra slag på Louis som ramlade och smällde huvudet i en sten. Stina sjönk på knä bredvid hon och försökte prata med honom medan Zayn drog bort Anna. Efter ett par minuter kom ambulansen som Sara hade ringt efter, de undersökte Louis noga.


- Han har fått en hjärnskakning, men den är inte så farlig att han behöver åka med oss. Men ni måste hålla koll på honom hela tiden. sa en av ambulanssjuksköterskorna.

- Absolut, men kan ni hjälpa oss att få in honom på rummet igen. frågade jag och de bar honom på en bår och tillbaka in på rummet.

- Tänk nu på att någon måste vara med honom HELA tiden och blir han värre så måste ni åka in med honom till sjukhuset DIREKT. sa ambulanssjuksköterskan innan de gick igen.


Liams perspektiv:

Jag kunde knappt fatta att det faktiskt hade hänt, Harry och Louis hade slåtts. Det var alldeles för ofattbart, jag hade alltid trott att de hade det starkaste bandet med tanke på att de delade lägenhet och allt. Allt var den där Annas fel. Hon måste bort från Harry annars kommer det vara slutet på One Direction, om det inte redan var över med oss.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Mycket i skolan nu så hade inte tid med längre kapitel idag. Men om ni dränker mig i kommentarer så skriver jag nästa så fort jag kan x) Glömm inte gilla på facebook: https://www.facebook.com/DirectionDream

 
 
Stina

Stina

27 mars 2012 16:24

Du vet redan vad jag tycker, men jag tänkte att du kanske vill ha en kommentar också x)
JÄTTEMEGA BRA!! :) <3
Och kan inte låta bli att undra, när tror du att nästa underbara kapitel blir klart ? :) <3

http://www.onedirectioninmyheart.bloggplatsen.se

Felicia

27 mars 2012 17:08

Haha tack för att du kommenterade iaf, du är BÄST x)
Ja du, kanske imon om jag får lust. Men det e segt utan kommentarer så vi får se x)

 
Ingen bild

..

27 mars 2012 17:21

Äntligen! :D Längtat efter nästa :D

 
Evelina

Evelina

27 mars 2012 19:17

Åh, Gud jag både älskar och hatar när det är drama. Grymt bra skrivet, tjejen. Blev helt superlycklig när jag såg att du hade lagt upp ett nytt kapitel :) haha

http://novelsabout1d.devote.se

Felicia

28 mars 2012 10:56

Haha x) ska genast börja skriva nästa kapitel. Tackar :D

 
Ingen bild

JoJo

21 april 2012 10:08

Mega grymtbra:D Men det får inte bli slutet för One Direction.....:O

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Felicia - 10 september 2012 19:51

Tänkte bara säga att jag inte har dött... Har bara haft as mycket att göra hur länge som helst och det verkar inte finnas något slut på det heller. Men ska försöka skriva ihop ett längre avslutande kapitel till er (så fort jag får tid), för det är ni...

Av Felicia - 9 juli 2012 11:00

Skulle vara jättebra om ni kan rösta i omröstningen så jag kan skriva klart kapitlet :D <3 ...

Av Felicia - 19 juni 2012 17:48

Ledsen att det dröjer såhär länge med nästa kapitel, men jag har sjukt mycket att göra. Det kommer bli lite lugnare eftermidsommar men har dock sommarjobb en hel del i sommar.. Tack för att ni väntar och ska lägga upp nästa kapitel så SNART jag kan...

Av Felicia - 23 maj 2012 16:41

Tidigare: Plötsligt reste sig Zayn snabbt upp och lämnade resturangen, han gick mot entrén så antagligen skulle han ut och röka. En kort sekund senare reste sig Liam och gick efter Zayn. Det verkade lite konstigt men ingen annan reagerade så jag be...

Av Felicia - 14 maj 2012 14:49

Hejsan x) Nu är det såhär att jag är nominerad till veckans novellblogg på www.onedirectioninmyheart.bloggplatsen.se  Så snälla snälla rösta, det skulle betyda MASSOR :D  Om jag vinner ska jag försöka skriva ett längre kapitel veckan efter den ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Vilket språk ska jag skriva dialogerna på??
 Svenska
 Engelska

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards